Wie wij zijn

Over de RekenMeesters B.V.

De RekenMeesters is ontstaan uit passie voor het vak en de drive om samen met onze klanten meer uit je onderneming te halen. Wij zijn niet alleen je accountant of belastingadviseur maar ook je bedrijfsadviseur, sparringpartner en probleemoplosser met kennis van het financiële, fiscale en juridische vakgebied. 

De RekenMeesters b.v. richt zich op het MKB, jonge ondernemers met ambitie en particulieren.

De professionals van de RekenMeesters b.v. hebben lange ervaring in de accountancy, advocatuur en financiële dienstverlening. Hun oorsprong ligt in het bedrijfsleven en hiermee hebben wij een sterke verbinding met jou en jouw belangen. De manier van werken bij en met de RekenMeesters kenmerkt zich als open, laagdrempelig en gebaseerd op wederzijds vertrouwen. De relaties met onze klanten is duurzaam, actief en persoonlijk want ook wij zijn ondernemer.

De kwaliteit, betrokkenheid, persoonlijke relatie en professionaliteit waar wij garant voor staan helpen je verder!

Ineke Goedhart

Ineke Goedhart is de oprichter van de RekenMeesters b.v. en een gedreven senior boekhouder/loonadministrateur en belasting- en insolventie-adviseur. Zij is betrouwbaar, deskundig, recht door zee en kan, als collega-ondernemer out of the box denken waar je zeker voordeel zal hebben. In haar vrije tijd is zij graag op pad in de natuur met haar Labradoodles en thuis is zij, samen met haar echtgenoot, een fanatiek hobbykok.

Ed Goossens

Mr. E. (Ed) Goossens van Juridisch Support b.v. verzorgt voor de RekenMeesters b.v. en, indien gewenst, onze cliënten tegen gereduceerd tarief alle juridische zaken en waar nodig staat hij je bij in juridische procedures. Ed is gespecialiseerd in arbeids- en ondernemingsrecht. In zijn vrije tijd is Ed een fanatiek sporter in de sportschool en leest hij graag de grote filosofen.

Sandra Verkuil

Sandra is onze heldin van kantoor. Zij regelt alles op een rustige en professionele manier. In haar vrije tijd houdt Sandra van gezelligheid met vrienden en vriendinnen en is zij zeer sportief. Een halve marathon draait zij haar hand niet voor om

Mirjam Mast

Bij Mirjam past als boekhouder de kwalificatie, snel, intelligent en deskundig. Mirjam kijkt altijd genuanceerd tegen de dingen aan, is toegankelijk en altijd bereid iets extra’s te doen. In haar vrije tijd reist Mirjam graag, geniet ze van muziek van verschillende stijlen, is zij maatschappelijk betrokken op diverse terreinen en brengt ze graag tijd door met haar muzikale partner en haar kids. 

Wat vinden onze klanten?

Heb je interesse in een samenwerking? Neem gerust contact met ons op.