Bedrijf in moeilijkheden?

Ondersteuning bedrijven in zwaar weer. 

Door de coronamaatregelen of anderszins kun je als ondernemer te maken krijgen met (ernstige) financiële moeilijkheden, surséance van betaling of zelfs de mogelijkheid van een faillissement doordat je hard wordt geraakt. Deskundige hulp is dan dringend gewenst. 

Maar zelfs grote problemen binnen je bedrijf hoeven niet altijd te eindigen in een faillissement of schuldsanering. Een (gedwongen) crediteurenakkoord met je schuldeisers kan vaak uitkomst bieden en is vaker een mogelijkheid dan je denkt. Hierbij spelen fiscale en juridische aspecten een belangrijke rol. 


De RekenMeesters b.v. werkt sinds jaren samen met Juridisch Support b.v. (Mr. E. (Ed) Goossens en vormen in de samenwerking van het juridisch en financieel/fiscaal snijvlak een sterk fundament om je te begeleiden en adviseren in alle denkbare opties om je bedrijf weer vlot te trekken en verder te kunnen.

Wij bespreken als eerste met je de status van je bedrijf op juridische, financiële en fiscale aspecten en je ontvangt van ons het adviesrapport en plan van aanpak hetgeen wij in een persoonlijk gesprek (of via Zoom, Teams of Skype) met je bespreken. Hierna gaan wij het plan voor je uitvoeren. De kosten hiervoor brengen wij in rekening brengen op basis van een vast tarief per uur of een vast bedrag voor het hele traject afhankelijk van je wens en mogelijkheden hierin. 


Wat wij je hier willen meegeven is dat het heel vaak nog mogelijk is om tot een rendabele exploitatie te komen. Alleen zie je het misschien zelf niet meer. Mochten er echt geen mogelijkheden meer zijn adviseren en begeleiden wij je bij een geregisseerd faillissement en gesprekken met de curator. Mr. E. (Ed) F.J. Goossens van Juridisch Support b.v. is zelf 20 jaar curator geweest en Ineke Goedhart als insolventieadviseur en fiscaal specialist kennen het klappen van de zweep en kunnen veel voor je betekenen. 

Is je bedrijf in moeilijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op!