Boekhouding

De Rekenmeesters als boekhouder

Een overzichtelijke en correcte boekhouding is een must voor iedere ondernemer. Fiscale wetgeving wordt strenger en complex en ondertussen verwacht je transparantie, betrouwbaarheid en vakkundigheid. 

De RekenMeesters biedt een professionele en in hoge mate gedigitaliseerde boekhouding. Via een simpele handeling op je telefoon kunt je documenten veilig en snel via een scanprogramma naar ons toesturen en met behulp van en app op je telefoon zien wat wij hebben verwerkt. Je kunt zelfs per dag zien hoeveel de te betalen omzetbelasting van het lopende kwartaal bedraagt.

Je bespaart tijd en kosten en onze regelmatige terugkoppeling over je bedrijfscijfers heeft een strategische en voorspellende waarde met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen in je bedrijf en geeft rust ten aanzien van de keuzes die je maakt.

Online boekhoudsystemen en apps om te scannen bieden veel helderheid bieden in de verwerking van de financiële processen binnen je bedrijf en daarnaast zijn deze systemen efficiënt en accuraat. Je hebt hier als ondernemer veel voordelen van. Je moet hierbij denken aan:

  • Een app waarmee je gemakkelijk documenten kunt inscannen;
  • Met enkele kliks inzage in de financiële en fiscale stand van je bedrijf;
  • Dagelijks inzage in welke belastingen je nog moet betalen en voor welk bedrag;
  • BTW-cijfers realtime beschikbaar;
  • Een app om in één oogopslag te zien welke debiteur nog moet betalen en aan welke crediteur u nog moet betalen. 

Voordat we voor je aan de slag gaan mag je rekenen op een kosteloos intakegesprek waarin we je wensen inventariseren. Vervolgens richten we je administratie in en leggen we vast wat de RekenMeesters b.v. voor je gaat doen. Wat wij voor je verwerken is dagelijks bijgewerkt zichtbaar in een app en/of online programma welke goed is beveiligd.

Afhankelijk van wat je wensen zijn rapporteren wij maandelijks, per kwartaal of halfjaarlijks wat de bedrijfscijfers praktisch voor je bedrijf betekenen. Wij vinden het belangrijk dat je in ons de sparringpartner vindt ook om de toekomst van je bedrijf financieel te sturen.  

Wilt je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem voor een kosteloos gesprek contact met ons op.

Wat vinden onze klanten?

Heb je interesse in een samenwerking? Neem gerust contact met ons op.